torstai 15. marraskuuta 2012

Mä en lupaa sulle kuuta en tähtiä taivaalta, mut jos mä oisin sun mies

mmoi, aattelin tulla ilmottaa et tää postaaminen jää ainakin toistaseks vaan Maijun töiks, ko ei mulla oo enää mitään kuvii ja muutenkaan aikaa koulun takia.. Huomasin tänään koulussa että pystyn jos vaan keskityn, eli aattelin ottaa ittee niskasta kii kun rupeaa kattomaan noita mun koe/testi tuloksia niin.. huhhuh!
Tästä tulee vaikeeta, mut kyllä mä siihe pystyn!! Ootte kaikki ihania ja teitä on kertyny iha kivasti, mutta nyt rupeen jatkaan kokeeseen lukua ja jos pikkulenkillä käväsis myös. Nähellään mussut:)

With Love 
♥Annika

10 kommenttia:

 1. vautsi oot tosi kaunis ja sulla on ihana blogi ♥

  ps. kannattaa käydä katsomassa meiän blogissa arvonta ihanasta Daddy's Girlin wintersuitista !

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/2012/11/daddys-girl-wintersuit-for-you.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon <3 :) juu kävis tsekkaa

   Poista
 2. ootpa hyvä koulus;) :DDD

  VastaaPoista
 3. Voi Annikaaa! Tosi harmi juttu, tykkäsin niiiin paljon lukea sun postauksia! Oot ihanan pirteen ja iloisen olonen :) Oon saanu susta sellasen vaikutelman et oot aina iloinen, hauska, naurat melkeen kaikelle ja kaikille, että oot ihana ystävä, joka aina kuuntelee ja jaksaa piristää ja varsinainen energiapakkaus! Kaiken lisäksi oot vielä mielettömän kaunis ja tosi hyvässä kunnossa! :) Välillä jopa kadehdin sua.. Toivottavasti tää ei ollu lopun alkua ja kohta ilmotat että lopetat bloggailemisen kokonaan..:( Hirveesti tsemppiä sulle koulun käyntiin ja toivottavasti kuullaan susta taas pian! oot ihana :)

  ps. seurusteleko? ihme juttu jos et.
  HUOM! jos seurustelet: toivottavasti se poika tajuaa pitää kiinni susta, sillä tommosia tyttöjä ei loju joka nurkassa!
  jos et seurustele: POJAT EI TAIJA TAJUTA MITÄ NE MENETTÄÄ SUSSA! NE PÄÄSTÄÄ MENEMÄÄN NIIN ISON KULTAKIMPALEEN, ETTEI TOISTA LÖYDY!
  Veikkaan et todennäksempää on et seurustelet, koska jos oisin poika ottaisin sut heti (oisimpa poika..)

  pps. Oot ihana, pus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiei, kiitos paljon sun ihanista sanoista! apua, tää piristää nii paljon♥ eikä mua tosiaankaa kannata kadehtii! Kyllä käyn vastaan mun kommentteihin, jos tulee mutta pitää vielä vähän kattoo tätä muuta postaamista.. ainaki vähän aikaa taukoa! Ja joo, en tosiaan seurustele mut apua kiitti paljon jos oot oikeesti tota mieltä<3 hehe, säki:) xoxo

   Poista
 4. aika mainiot eväät teillä :P onko sulla nyt yläkoulun "koeviikot" menossa ku teillä tuntuu olevan niin paljon kokeita? toivottavasti ei kestä kauaa, ku tykkään tästä blogista ihan hirveesti ja lukea varsinki sun postauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jeb nii on! ja joo on tavallaa.. tuntuu et koko ajan on kokeita, mutta eiköhä sitä aikaa rupee tulemaan jossai välissä! ja kiitos paljon:)

   Poista
 5. kivan olonen blogi, jään seuraileen :-)

  http://www.facebook.com/mpolet/posts/555270431156159?comment_id=96289477&notif_t=feed_comment

  VastaaPoista