torstai 3. toukokuuta 2012

Always and forever !Heeei. Meille tuli sellane pyyntö et kerrottais miten ollaan tavattu ja muutenki meijän ystävyydestä:)
 Ollaan tunnettu toiset ihan 1.lk asti, mut ruvettii juttelee kunnolla ja tutustumaa sit 5.lk ku Annikan piti vaihtaa A-luokalle, eli Maijun luokkaa. Meijä välit vähä viileni ku Annika ei vaihtanukkan. Sitte saapukin 6-7.lk kesä millon oli sekaleiri missä on tytöt ja pojat sekasin. Me sit mentii yhessä samaan mökkii koska ei ois ollu tarpeeks ns 'asukkaita' meijä mökkeihin.Vietettii koko kesä yhessä ja meistä tuli tosi läheisiä. Oltii koko ajan yhessä, otettii arskaa, telttailtiin ja tehtii kaikkee mitä kaverit yleensä tekee. Yhtäkkiä tuli käänne meijä ystävyyteen. Meillä meni jos voi sanoo niin sukset ristiin ja meijän välit katkes. Ei puhuttu toisille muutamaan kuukauteen, hyvä että edes vilkastiin toisiin päin. 
Ollaan puhuttu yhessä et miks meille kävi niin? Miks meijä välit viileni? Ei tiietä siihen ratkasua vieläkään.
 Seiskaluokan talven jälkeen sovittiin riidat ja unohettiin menneet. Oliha meijän välit aluks aika oudot ja sellaset epämukavat mutta ajan kans neki parani sit. Mietitään vieläki että mitä yhtäkkiä tapahtu ja että se isompi riita mikä meillä on ollu vahvisti iha sairaan paljon meijä välejä. Ollaan ku paita ja peppu eikä meitä erota kukaan edes kirveellä. Onha meillä tottakai sanaharkkaa tai sellasta että toisen seura ei just nyt kiinnosta, mutta hei, missään ystävyys-suhteesa ei oo sellasia päiviä etteikö riideltäis, mikään ystävyys-suhde ei ole silloin hyvä jos ystävyys ei kestä riitoja tai sanaharkkoja. 

Ollaan koettu yhessä tosi paljo kaikkee kivaa ja ei niin kivaa. Meillä on aina joku puheenaihe mistä puhutaan ja meillä ei koskaan oo sellasia hiljasia hetkiä ku keksitään aina jotain. Yleensä me vaan makoillaa sängyllä ja puhutaan kaikkee kivaa maan taivaan välillä, illalla aina ku makoillaan sängyssä ollaan menossa nukkumaan nii saatetaan puhua vaikka kaks tuntia jotain henkeviä sitte ku on joku juttu mitä ei kehtaa sanoo nii Annika on aina sillai laita käet silmien eteen ja sano nii ei hävetä nii paljoo nii mäki aina teen!

 Sitte tässä on vielä jotku vanhat kuvat meistä :D


With Love
Maiju & Annika

6 kommenttia:

 1. voi että ootte ihania <3

  VastaaPoista
 2. olipa ihana postaus! uskon että toi otsikko pitää niin paikkaansa tästä eteenpäin ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla meinas tulla itku ku lujin tota ;c ootte ihania♥ edelleen harmittaa ku meidä välit ei enää oo niinku enne. ja sillonki ku joskus saa kunnolla puhuu sun tai annikankaa (esim sillo nuopparilla annikankaa ;))nii sen jälkee o aiva ihana olo ku saanu puhuu teidänkaa tai olla teidänkaa. ku nii.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii meijä kyllä pitäs jutella todellaki enemmän ja sillai ollakki enemmän niinku ennen :) oot siitä huolimatta rakas♥

   Poista