tiistai 24. huhtikuuta 2012

Trends come and go, but friendships never go out of style!
Chinot: 24.95e Paita: 4.95e (ale)

heeei. Tää mun postauksen kuvat painottuu aikalailla mun tilaamiin vaatteisiin ja meikkeihin. Elikkäs tilasin h&m:ltä pari viikkoo sitte muutaman vaatekappaleen ja ne tuli vasta nyt. Oriflameltaki tuli tilattua iha sopivasti meikkejä:)
Pakko kyllä sanoo että eilen mietin että vihdoin tuo kesä tulee koska ulkona oli eile ihanin ilma mitä tiiän ja parhain ilma alottaa futiskausi ulkona! Mietin eilettäin että mitä kaikkee me tullaan tekemään kesällä ja vietänkö kesää uusien ihmisien kans vaiko kenties samojen ihanien kavereitten kans. Suunnitelmissa ois parit festarit, rusketuksen hankkimista ja pallllljon jätskin syömistä♥ Toivottavasti vappu on yhtä lämmin ja auringonpaisteinen. Tänään ois tarkotus mennä maijun kans lenkille ja lukee äidinkielen kokeesee:) Eipäs mulla muuta, tästä meenki syömään ja jos vaikka aukasis sen äikän kirjan! 

With love 
Annika

2 kommenttia:

  1. mitä toi oriflamen sinine juttu on? mulla oli varmaaa 3 vuotta oriflamen sellane poskipuna ja se loppu vasta nyt, tosi hyvää ja riittosaa oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tota Lash boosterii, ripsien hoitoainetta! :) joo määki tykkään, mulla on aina ollu vaan oriflamen meikkejä ja oon tyytyväinen!

      Poista